011 3190088

O nama

MI SMO DRUGAČIJI

O NAŠEM RESTORANU

RESTORAN RECEPT

Dobrodošli u naš skromni kutak! Oduševljeni smo što ćemo vas povesti na ukusno kulinarsko putovanje. Naš prijateljski tim posvećen je tome da vaše iskustvo bude lepršavo. Od trenutka kada zakoračite kroz naša vrata, bićete dočekani toplinom i gostoprimstvom, čineći svaku posetu kao potpuno novu avanturu. Zato se opustite, oslobodite i uživajte u fantastičnom obroku. 

butik hrane i pića

Otkrijte Restoran Recept, kulinarski skriveni dragulj gde se spoj izuzetnog gostoprimstva i izvanrednih kulinarskih veština stvara gastronomska avantura kao nijedna druga. Vođen dinamičnim dvojcem sa skromnim počecima, naš mali ali živopisni lokal nudi simfoniju ukusa. Ne sudite po izgledu; naša skromna spoljašnjost krije bogato kulinarsko putovanje. Izaberite nas za nezaboravnu avanturu uživanja u hrani.

Proslavite svoje posebne trenutke u intimnom ambijentu restorana Recept, ekskluzivnog mesta koje je idealno za privatne skupove od 30 do 50 gostiju. Naša vrata su otvorena od podneva do 20:00 časova, pružajući vam priliku da se prepustite širokom spektru ukusa i prijateljske atmosfere. Postanite naš cenjeni gost i iskusite prvorazredno gostoprimstvo koje nas izdvaja. Uživajte, okusite i stvorite nezaboravne trenutke u Receptu.

Iskusite čarobna privatna okupljanja u našem prostoru, počevši od 20:00 časova svakodnevno. Nedelje su rezervisane samo za privatne proslave, primajući najmanje 40 gostiju u intimnoj atmosferi. Uživajte u nezaboravnim trenucima u našem gostoljubivom ambijentu, savršenom za stvaranje dragocenih uspomena. Pridružite nam se i uživajte u magiji našeg prostora, prilagođenog vašim posebnim prilikama i nezaboravnim iskustvima.

U zimskoj toplini sa svega šest stolova, rezervacije su obavezne za one koji traže intimno, neokrnjeno bekstvo u svet gde se najizuzetniji ukusi susreću sa skromnim cenama. A za one koji traže specijalitete kuće, dan unapred najave dodaje dodatni sloj iščekivanja ovom skrivenom kulinarskom blagu.

Kada zakoračite unutra, dočekuje vas nenametljiva atmosfera koja više podseća na udobnu dnevnu sobu nego na tradicionalni restoran. Zima donosi dodir intimnosti sa samo šest udobno razmaknutih stolova, svaki od njih poželjno mesto za one koji traže bekstvo u toplotu i kulinarsko uživanje.

TOŠIN BUNAR

RESTORAN RECEPT

Ulica Tošin Bunar je dobila naziv po grčkom trgovcu Teodorosu Apostolosu (1745.-1810.), koji je uzeo srpsko ime Teodor Toša Apostolović. Živeo je i radio u Zemunu. Bio je veoma uspešan trgovac, te je tako stekao veliko bogatstvo, a kako je bio i veliki narodni dobrotvor, njegovo ime je sačuvano i dan danas od zaborava.

Iako je bio veoma uspešan trgovac,Toša je bio vrlo nežnog zdravlja. 0či su mu obolele i vremenom je potpuno oslepeo. Jedne noći Toša je usnio san u kome mu je rečeno da se popne na vrh Bežanijske kose i odatle zakotrlja bure. Gde se bure zaustavi tu treba da iskopa bunar. Voda iz bunara će biti lekovita i od nje će mu se povratiti vid. Toša je tako i uradio, a predanje kaže da jeste progledao.

Iskusite čari naše sunčane bašte, smeštene ispod umirujuće senke kajsijevog drveta. Rezervišite i uživajte u u svežini hlada. Otkrijte specijalitete našeg vrta uz samo jedan dan unapred, što pojačava iščekivanje kulinarskog raja.

Otkrite skrivenu baštu, gde vas očekuje opuštena atmosfera. Naš letnji vrt zrači prirodnim šarmom, nudeći sedam pažljivo raspoređenih stolova pod senkom pergole. Bežite u osvežavajuću toplinu sezone uz divnu kombinaciju prirode, izvrsnih ukusa i specijaliteta na otvorenom.

NAŠE PREDNOSTI

PROSLAVE PRILAGOĐENE VAŠIM PROHTEVIMA

Naša preporuka i reputacija govore umesto reči. Sa strašću pristupamo organizaciji svakog događaja, stavljajući poseban naglasak na detalje koji čine trenutke vredne pamćenja. Proslave postaju bajkovita iskustva, druženja postaju duhovna putovanja, godišnjice i jubileji postaju prilika za slavlje ljubavi i zajedništva

PRISTUPAČNO MESTO ZA PARKING

Restoran Recept nalazi se na Novom Beogradu, Tošin Bunar br.216 na izdvojenom prostoru u blizini raskrsnice auto puta. oplo preporučujemo kao mesto za vaše divno provedene trenutke u opuštenoj atmosferi i izuzetno kvalitetne ponude hrane i pića.

NAJBOLJI KARAOKE U GRADU SPREMAN SVAKOG TRNUTKA ZA PESMU

Naša karaoke bina čeka te svakog trenutka za tvoju pesmu! Bez obzira na tvoje pevačke sposobnosti, kod nas svaki ton je dobrodošao. Okupi društvo, odaberi omiljenu pesmu, i prepusti se nezaboravnom karaoke iskustvu. Dođi i pridruži se, jer kod nas svako postaje zvezda večeri!

ISTORIJA PRE PRIČE, ZAŠTO znamo da smo U STANJU DA vas zadovoljimo

Ovaj dragulj nalik na pub crpi svoj šarm iz raznovrsne karijere vlasnika, putanje koja je započela kao pomoćnik u baru u noćnom životu Tokija, u prometnom kvartu Roppongi, i uzdizala se do prestižne uloge direktora hrane i pića. Odjek njegovih pomorskih avantura visi u vazduhu, ploveći morima na renomiranim kruzerima i radeći na različitim kontinentima otvarajući hotele.

  • Apollo Chandlers (služenje na MS Ocean Breeze)
  • Norwegian Cruise Lines (služenje na MS Westward i MS Windward)
  • Cunard (služenje na Sagafjord, Royal Viking Sun i QE2)
  • Seabourn (otvaranje Seabourn Legend)
  • Disney Cruise Line (otvaranje Disney Wander i Disney Magic)
  • Residensea (otvaranje The World – najluksuznijih rezidencija na moru)
  • Sunwing Waterworld (otvaranje i postavljanje F&B operacije)
  • Grand Millennium (otvaranje i postavljanje F&B operacije)