Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

Vrhunska usluga Besprekoran servis

Vrhunska usluga Besprekoran servis

Kućna i porodična topla atmosfera pub/restorana Recept

Prva asocijacija na Restoran RECEPT u Beogradu jeste, odlična hrana, osećaj da ste uvek dobrodošli, miris dobre kuhinje i raspoloženja, opuštenost među svojima. Recept kao restoran je mesto sa kojim se malo drugih mesta može porediti.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo jedinstveni restoran u gradu koji svojim ambijentom i domaćinskom atmosferom prosto obećava ugodne trenuke. Restoran Recept postao je okupljalište
ljubitelja dobre hrane i još boljeg pića uvek raspoloženih za druženje i priču. Želeći da zadržimo autentičnost, mnogo ljubavi uložili smo prilikom uređenja restorana. Svi koji su nas makar jednom posetili kažu da energija kojom zrači čini da se gosti osećaju prijatno u svakom trenutku. Prvenstveno je osmišljen da svojim gostima ponudi ugodnu i toplu atmosferu kako ambijentom tako i uslugom.

Mi smo restoran koji je uvek spreman da izađe u susret Vašim očekivanjima, čest smo domaćin raznim kompanijama koje kod nas organizuju svoja korporativna dešavanja. Ako niste za velike svadbe, a želite to da ovekovečite, pomoći ćemo Vam da svoj svadbeni dan proslavite na svoj način u našem restoranu punom tradicije. Naša kuvana jela ukusom i kvalitetom bude sećanja na specijalitete iz “bakine kuhinje“. Ako nemate baš mnogo vremena, i za Vas imamo rešenje u vidu specijalnog menija. Naravno, ako želite da pojedete ,,kašikom” naša vrata su uvek otvorena…

Ukoliko želite da Vaše inostrane prijatelje obradujete izuzetnom domaćom kuhinjom i širokim asortimanom domaćih vina, bićete prezadovoljni našom ponudom. Ako proslavljate rođendan ili slavu uz našu predusretljivost učinićete to na jednostavan, a nezaboravan način.

U Restoranu Recept pored ugrađenog duha domaće atmosfere koje pružaju njegovi domaćini još prijatniji ambijent čini jelovnik koji obiluje domaćim specijalitetima spremljenim po starim recepturama. Posluživanje proje i sira, koji služe kao uvod u gurmanluke i dalje se tradicionalno primenjuje kao dobrodošlica gostima koji se uvek rado vraćaju. Uživaćete u izvrsnim mezetlucima, teletini i svinjskim rebarcima ispod sača, roštilju, tradicionalno kuvanim jelima, zimnici, kolačima.

Restoran koji okuplja ljude dobre volje i sve generacije pružiće Vam mogućnost da uživate i u potpunosti se prepustite čarima hedonizma na naš način. U veoma opuštenoj atmosferi našeg restorana RECEPT uživaćete u izvanrednoj kuhinji koja će oplemeniti Vaša čula. Oduševićemo i najveće gurmane fenomenalnom ponudom na meniju našeg restorana. Slobodno se prepustite uživanju u ukusima nacionalne kunjinje pripremljene od strane naših izuzetnih kuvara. Na ovom posebnom mestu divne arome autentični ukusi prelaze put od veštih ruku naših kuvara do Vaših tanjira i srca.

Sa posebnom pažnjom brinemo o potrebama i zahtevima svih naših cenjenih gostiju. Dođite i uverite se u kvalitet naše hrane, topline ambijenta, kao i posebno kvalitetnog servisa i usluge. Restoran Recept Vam vraća punoću, miris i ukus onog najboljeg iz Vašeg života. Restoran Recept - ovde je zabava opuštena, amosfera domaćinska, restoran ima sve parametre potrebne za Vaš dobar provod i vrhunsko uživanje.