Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

UMETNOST UKUSA

UMETNOST UKUSA

Svakog dana izvanredan Beef Wellington, rezervišite na vreme

Hrana koja greje: Savršen Beef wellington za sve ukuse. Fantastično pečen, vrhuskog kvaliteta, rezervišite na vreme jer su u pitanju ograničene količine. Mogućnost dostave na željenu adresu na Novom Beogradu. Beef wellington se ili obožava ili ne voli. Ovako pripremljeno jelo je u pravom smislu reči specijalitet, pa oni koji ne vole beefsteak ne znaju na kakvom su gubitku.  Nema sredine, ali samo mi koji ga obožavamo znamo na kakvom su gubitku. To je nešto što ne može da se pogreši jer ono što je zapravo najvažnije je meso takvo kakvo je. Sve ostalo je prepušteno našim ukusima, ali ponavljamo, na koji god način da jedete Beef wellington očaraćete sva svoja čula. Ako nemate mogućnosti da ga sami pripremate, negde u svom ambijentu, uvek možete posetiti nas. Mi to radimo na sebi svojstven i neponovljiv način…

Da ne zaboravimo i na jedan od najbitnijih recepata koji sa vama želimo da podelimo, recept za Beef wellington. Jednostavno pripremljen beefsteak, lepljiv za prste i dušu.  Neodoljivo hrskave korice i magično mekanog mesa ispod nje. Da se razumemo, mi nismo nikada ni probali da pečemo meso na drugačiji način. Ovaj recept sa vama deli, naš vrhunski majstor za pripremu beefsteaka. Pored svega što za našim a i drugim stolovima, ovako pripremljen beefsteak spada u TOP 5 jela koje ste ikada jeli.

Beefsteak jer je stvarno odlično. Počevši od boje, koja je malo tamnija, preko reš, slane i ‘taman koliko treba’ pečene kožure. Meso je vrlo ukusno i mekano, što bi rekao naš narod – topi se u ustima. Sa konobarima se lako i brzo dogovorite oko izbora mesa (krtina, rebarca, sa više ili manje kožure) koje bi ste hteli. Sve u svemu stvarno možete uživati u lepom Beef wellingtonu u sred Beograda koji ostavlja bez daha.

Negujući stari duh i tradiciju dobre usluge, stvorili smo poverenje među našim sugrađanima i do sada sa ponosom ugostili veliki broj ljubitelja dobre hrane i pića. Tradicionalan način pripremanja hrane, od mnoštva probranih sastojaka po starim recepturama, omogućio nam je da steknemo stalne goste, koji srdačno preporučuju naš restoran. Ono po čemu smo drugačiji od ostalih jeste vrhunska usluga i zaista izvanredan ukus i miris izvanredno pečenog mesa. Beef wellington koji za Vas pripremaju naši majstori, oduševiće Vas svojim neodoljvim ukusom i navesti da ponovo svratite do nas.

Za naš restoran odabrali smo prodaju  kvalitetnog beef mesa. Kada poželite da u dobrom društvu ili krugu porodice uživate u najboljem beefsteaku, naš restoran je pravi izbor za Vas. Beefsteak iz naše ponude uveličaće sva Vaša slavlja i verujemo oduševiti Vaše goste. Našu najveću motivaciju za daljim radom, predstavljaju Vaše pozitivne kritike i pohvale koje nam upućujete. Trudimo se iz dana u dan da poverenje koje ste nam ukazali opravdamo našim predanim radom i veoma ljubaznom uslugom. Pozivamo Vas da budete naši dragi gosti i uživate u Beef Wellington specijalitetu, spremljenom na tradicionalan način.

Najbolji Beefsteak u gradu! ------------ Izvrstan Beefsteak ! ------------ Najtoplija preporuka ------------ Najukusnije meso Beef Wellington !

Slavlja su sve bliža, znate šta vam je činiti, posetite nas i probajte ovaj naš vrhunski specijalitet! Još jedna lepa stvar jeste da se kulinarska elita okupila na jednom zanimljivom mestu u našem Restoranu Recept. Ako ste se pitali gde možete da nas nađete, gde mi to pijemo kafu i gde se okupljamo da razmenjujemo ideje i recepte, odgovor je Restoran Recept.