Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

RECEPT KARAOKE PARTY

RECEPT KARAOKE PARTY

- Osim najboljih karaoka nudimo i široku lepezu žive muzike -

U restoranu Recept dobro ćete se provesti u krugu svojih prijatelja,  a uz strani i domaći muzički repertoar, u izvođenju vrhunskih muzičara i umetnika  brzo ćete zaboraviti proteklu napornu radnu nedelju i prepustiti se maksimalnom uživanju.

Predivno boemsko mesto koje će istinski obradovati sve ljubitelje kafanskog života svojim sjajnim i neprevaziđenim muzičkim repertoarom, može razveseliti i preko 50 ljudi. Restoran Recept je, kako i samo ime kaže, mesto koje je sačinjeno od recepata koji su sakupljeni od svih velikh boemskih majstora i preneti baš u ovaj restoran kako bi nove beomske generacije mogle da uživaju u restoranu kakav je nekada bio i kakvih se restorana sa setom svi prisećamo. Sve je osmišljeno za istinsko boemsko uživanje.

 "Restoran RECEPT" ima sve ono što je neophodno za uživanje i dobar provod. Ovde ćete se susresti sa svim onim pesmama bez kojih veselje i kafana ne bi opstali ovako dugo.

Od restorana Recept možete očekivati samo najbolju zabavu, ovo je idealno mesto za sve bitne trenutke u Vašem životu, prilika da se na jednom pravom boemskom mestu sastajete sa dragim prijateljima i podelite čašicu dobrog provoda uz najbolje boemske note koje podjednako važe za sve generacije.

"Restoran RECEPT" će uvek za Vas imati pravu pesmu i pravu reč, veselje ovde dobija onu pravu boemsku dimenziju koja se održava na stabilnim nogama kroz sve ove godine.

Ovde je zabava opuštena, atmosfera je domaćinska, a provod nezaboravan. Zato otpočnite svoju priču sa restoranom koji je sazdan od čiste boemske duše, najlepšim i najveselijim u gradu, Restoranom RECEPT. Jedinstven restoran specifičnog duha i energije, nudi vam odličan provod uz živu svirku i RECEPT Bend.

"Restoran RECEPT" predstavlja neku vrstu azila za druženje, gde uvek ima muzike,
darovitih ljudi i lepih žena. Posvećeni smo našim gostima i njihovim željama kroz spoj najviših standarda i čuvenog srpskog gostoprimstva.

O restoranu važe mnoge lepe priče, a mi se trudimo da ostanu upamćene i da doprinesemo stvaranju novih. Dobro došli u nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma koji počiva na dva osnovna pravila – neponovljivoj hrani i dobrom piću!