Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

O našem restoranu

RESTORAN RECEPT

Naša kuhinja je jednostavna, kreativna,pažljivo pripremana sa puno ljubavi i razumevanja za svačiji ukus.

Čitaj više Čitaj više

Tošin Bunar

Ulica Tošin Bunar je dobila naziv po grčkom trgovcu Teodorosu Apostolosu (1745.-1810.), koji je uzeo srpsko ime Teodor Toša Apostolović.

Čitaj više Čitaj više

SPECIJALNE PONUDE

Dođite i probajte neke od naših specijaliteta, s'ljubljavlju spremljenih samo za Vas i uverite se u kvalitet naše usluge, jer mi smo tu da udovoljimo Vama!. • Komplet ručak • Piletina četri sira • Piletina punjena smokvama/šljivama • Punjena pljeskavica 220gr

Čitaj više Čitaj više
Specijalne ponude

Velika ponuda specijaliteta, i pića za sva Vaša čula

Dođite i probajte neke od naših specijaliteta, s\'ljubljavlju spremljenih samo za Vas i uverite se u kvalitet naše usluge, jer mi smo tu da udovoljimo Vama!.

Naši kuvari
MILOŠ FARKIĆ MILOŠ FARKIĆ

Kuvar sa iskustvom, profesionalno u ugostiteljstvu od 2003.god. Radio u mnogim renomiranim beogradskim restoranima. Odličan poznavalac nacionalne i internacionalne kuhinje, sa velikim entuzijazmom nadograđuje svoja znanja u cilju što većeg uživanja svih čula konzumentima njegovih jela.

Nikola Đokić Nikola Đokić

Nada beogradskog ugostiteljstva čije vreme tek dolazi, sa iskustvom iz restorana Villa Castellana, Santjago, Que Passa.

Naše prednosti
1.

Žurke prilagođene vašim prohtevima i budžetu

Naše preporuke govore više od reči. Organizacija venčanja, krštenja, godišnjica, jubileja, organizacija poslovnih susreta, seminara. Dočekajte vaše poslovne partnere i budite sigurni da će ih utisak gostoprimstva i nektara hrane i pića još dugo pratiti.

Čitaj više Čitaj više
2.

Pristupačno mesto za parking

Restoran Recept nalazi se na Novom Beogradu, Tošin Bunar br.216 na izdvojenom prostoru u blizini raskrsnice auto puta Beograd - Novi Sad i svakako Vam se toplo preporučujemo kao kompletno mesto za Vaše divno provedene trenutke u opuštenoj atmosferi sa bogatom ponudom ne samo zabavnog karaktera nego i izuzetno kvalitetne ponude hrane i pića i drugih sardžaja...

Čitaj više Čitaj više
3.

Široka lepeza žive muzike

U restoranu Recept dobro ćete se provesti u krugu svojih prijatelja, a uz strani i domaći muzički repertoar, u izvođenju vrhunskih muzičara i umetnika brzo ćete zaboraviti proteklu napornu radnu nedelju i prepustiti se maksimalnom uživanju. Predivno boemsko mesto koje će istinski obradovati sve ljubitelje kafanskog života svojim sjajnim i muzičkim repertoarom.

Čitaj više Čitaj više