Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

Žurke prilagođene vašim prohtevima i budžetu

Najveća prednost restorana Recept jeste organizovanje svih vrsta svečanosti. Naše preporuke govore više od reči. Za proslave i dešavanja kao što su venčanja, rođendana, krštenja, godišnjica jubileja, organizacija poslovnih susreta, ketering  za seminare i konvencije mi smo tu da Vam te događaje učinimo prijatnim i nezaboravnim.

Tradicija organizacije

Dugi niz godina organizujemo proslave i venčanja. Bašta je takođe u funkciji svadbenog okupljanja i veselja. Piće dobrodošlice, čin venčanja, fotografisanje, serviranje kolača, kafe… sve se to događa spontano i u koordinaciji sa željama naših klijenata.

Hrana i Piće

Mi ponudu formiramo na osnovu Vaših želja. Moguće je da hrana bude poslužena po principu “švedskog stola” ili “set menija”. Vrsta hrane je u potpunosti Vaš izbor koji možete napraviti od onoga što je na našem jelovniku, kao i predložiti nešto što biste voleli da Vam je na trpezi tog dana. Izbor pića je takođe Vaš. Mi nudimo mogućnost da se opredelite za jedan od naših paketa koji uključuju neograničenu potrošnju svih vrsta pića (žestokih, vina, piva sokova, gaziranih, kafe…). Možete se opredeliti za naplatu pića prema potrošnji.

Muzika

Pored svakodnevne muzike u restoranu Recept, muzika za žurke i  druge svečanosti se bira po Vašem izboru u našem aranžmanu. Isto tako, možete da se opredelite i za nešto po čemu je restoran Recept jedinstven u gradu, a to je sopstvena karaoka muzika i zabava.

Nadamo se da je ovo dovoljno za prvi utisak o našim uslovima. Velika nam je čast i obaveza ako Restoran Recept izaberete za mesto proslave nekog velikog i značajnog događaja u Vašem životu.