Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

Pristupačno mesto za parking

Restoran Recept nalazi se na Novom Beogradu, Tošin Bunar br.216 na izdvojenom prostoru u blizini raskrsnice auto puta Beograd - Novi Sad  i svakako Vam se toplo preporučujemo kao kompletno mesto za Vaše divno provedene trenutke u opuštenoj atmosferi sa bogatom ponudom ne samo zabanog karaktera nego i izuzetno kvalitetne ponude hrane i pića i drugih sardžaja koji Vam mogu biti dostupni ako izaberete Restoran Recept kao Vašu kuću od poverenja.

Pored samog restorana nalazi se i obezbeđen parking gde svakako možete ostaviti svoje vozilo bez ikakvih ograničenja što značajno unapređuje našu sveobuhvatnu ponudu Vama kao cenjenim gostima i potpuno nas preporučuje Vama da budemo Vaš izbor za mesto gde bi ste opušteno proveli svoje dragoceno vreme sa dragim osobama prijateljima i porodicom, ili pak poslovnim partnerima i klijentima.

Restoran Recept osmišljen je po uzoru na nekadašnje restorane koji su omogućavali kompletan i kvalitetan obrok koji je spreman u roku od svega par minuta, bilo da je u pitanju konzumiranje u samom restoranu ili za poneti. Naš restoran u ponudi ima veliki broj kuvanih jela i specijaliteta od mesa, jela domaće kuhinje, tradicionalna jela, suve obroke, veliki izbor salata, jutarnji-doručak meni, supice i čorbe, ribu, vegeterijanska jela, kao i mnogobrojne poslastice, torte, kolace, itd... U ponudi restorana je kućna dostava, koju vršimo u najkraćem roku do Vaše kancelarije ili stana svakim danom od 8-20h. Dostava hrane za firme po posebnim cenama.

Restoran Recept priprema izvrstan doručak koji je veoma raznovrstan. Pogodno je za sve one koji žele dobru hranu i opuštenu atmosferu, za turiste, za poslovne ljude, za sportiste, radnike... U samom restoranu postoji i sala sa caffe barom i baštom. Parking mesto je obezbeđeno oko samog restorana za vozila posetilaca restorana.

Možete li u centru grada naći miran kutak za predah od ubrzanog tempa života? Možete li da popijete kafu uz zvuke Vama drage muzike? MOŽETE!!! U zelenilu RESTORANA RECEPT– možete da provedete divne trenutke sami ili sa svojim prijateljima.