Srpski English
  • Recept Basta
  • Recept  vine choice
  • recept servis
  • Recept food and vine servis
  • RECEPT-SERVIS- STAKLO i servis
  • Recept servis Crno vino i stek

Naši događaji

Proslave

Restoran Recept vam nudi mogućnost iznajmljivanja svog prostora i organizovanje keteringa po vašoj želji kao i živu muziku bendova po dogovoru ili uživanje u karaoke pevanju.

Čitaj više Čitaj više
Rekli su o nama

"Bilo nam je zadovoljstvo boraviti u Restoranu RECEPT i moramo priznati da smo prezadovoljni, kako atmosferom, gastronomskom ponudom, tako i ljubaznošću i gostoprimstvom osoblja. Svakako ćemo pamtiti još dugo divno veče koje smo proveli u Restoranu RECEPT Biće nam drago u da ponovo posetimo i provedemo nezaboravne trenutke koje ćemo sigurno dugo pamtiti. Srdačan pozdrav. Luka i Milena."

Luka i Milena Pavlović , gosti

"Evo i nakon mesec dana, svakodnevno dobijam pozive svojih prijatelja sa pozitivnim komentarima o Restoranu RECEPT, usluzi, ambijentu, hrani i nezaboravnoj atmosferi... Svojim iskustvom i profesionalnom uslugom učinili su da mi taj trenutak u resatoranu bude jedan od najlepših... Zahvaljujući Restoranu Recept imao sam divne momente i svima preporučujem najlepši restoran u gradu!!! "

Đorđe Nikolić , gost

"Preporučujem iskreno svima fenomenalnu hranu Restorana RECEPT i iskoristila bih priliku da pohvalim zaposlene u kuhinji i glavnog kuvara za njihovu hranu neponovljivog i čarobnog ukusa koja ostavlja bez daha. Zaista bi svi trebalo da probaju predjela i gotova jela koja odišu neverovatnom aromom i ukusom. Sasvim sam sigurna da ću češće dolaziti u Restoran Recept što bi svima dala kao toplu preporuku. Jovana "

Jovana Petrović , gost